Försämringar

Jag är lite orolig över mina kontaktlinser för jag har beställt nya och de är restade. Jag hoppas inte att det betyder att de håller på att sluta tillverka dem nu när jag fått några fantastiska linser som faktiskt funkar att ha i ögonen i en månad i sträck utan att ta ut dem. Jag fick ett par andra att ha så länge, men de blev torra och kliade så de törs jag inte ha. Jag klarar mig med de gamla månaden ut men sedan måste jag få nya. När man ser så illa som jag, (jag har -8,5 på ena ögat) så brukar optikern få beställa speciallinser. Ta inte bort dem, snälla!

En annan störande grej; det går nästan inte att framkalla gamla 24-rullar längre. På ICA hade automaten kursat och de väntar på en ny. Euronics tar 69 kr för en framkallning och jag brukar betala 49 men tyckte att okej då, jag hittar antagligen ingen billigare framkallning i stan, men så sa de att de bytt leverantör och att det kan ta upp till två veckor innan bilderna kommer! Vad är det för leverantörsbyte? Man ska inte behöva vänta mer än en vecka. Vi har en digitalkamera också, men jag vill ha papperskopior och de är dyra.

Jag har testat den utskällda GB-glassen Girlie. Den är god. Men det så kallade sminket i pinnen fattar jag inte riktigt. Ska småungarna gå och sprida silverglitter omkring sig? Själv har jag nog med mitt guldglitter.

Kommentarer
Postat av: Maria

jag har testat lakrisglassen, det var - som jag minns det från lakrispucken - mest skalet som var intressant.

2007-04-18 @ 09:06:47
Postat av: Ylva

Jag har provat en ny Magnum med mörk choklad från Ecuador. Den var sådär, jag tycker bättre om ljus choklad.

2007-04-18 @ 16:58:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0