Inlines och melfest

Jag har premiärblejdat för i år och tog med en kompis som aldrig åkt inlines innan. Det gick bra. Jag var rädd att hon skulle ramla, men hon höll sig upprätt hela tiden. Nu ska hon köpa egna, och skydd och hjälm. Jag är kanske ingen lämplig lärare eftersom jag inte kan bromsa, men vi kan promenadåka på bilfria vägar.

Jag vaknade mitt i natten och var panikslagen och generad. Det är jättejobbigt att vara med i melodifestivalen när man glömt texten och måste improvisera. Jag sjöng duett med Magnus Carlsson och det blev katastrof... Managern sa till mig att det hade ju varit bra om jag talat om innan att jag tänkte sätta egen text.

Jag har varit i Värnamo med en kompis och gått i affärer. Det gick dåligt med shoppingen, kom bara hem med ett nytt armband (och godis och lite smågrejor).

Såg Det levande slottet på bioklubbens filmkväll. Vet inte riktigt vad jag ska tycka. Är inte så där förtjust i tecknat/animerat. Det var välgjort såklart, men väldigt komplicerat så det var definitivt ingen barnfilm. Filmen ska vara baserad på boken Trollkarlens slott av Diana Wynne Jones. En bok som jag läste för kanske tjugo år sedan och tyckte om. Jag får nog läsa om den och se vad jag tycker nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0