Min UB-vän!

Jag brukar oftast ta förkortningen UB för urballare men det är även Universitetsbibliotek (bra förkortning för det där ordet är så svårt att skriva). Har just fått reda på att en vän fått jobb på Göteborgs UB. Det är nästan kändispoäng på det! Jag vet inte hur många arbetslösa bibliotekarier det finns men jag vet att särskilt i Göteborg är de många. Han ska få en nyinrättad tjänst och slipper gå tillbaka till jobbet han har tagit friår ifrån och hatar. Så bra!

När vi åkte hem från Växjö i torsdags skulle kompisen hämta sin cykel på jobbet, men när vi kom dit var den borta, Hon blev såklart skitsur och muttrade om att det var den tredje cykeln hon fått stulen på fyra år här. Sedan kom hon på att den stod på ett annat ställe. Det var ju bra. Jag blir lite förundrad när mina vänner är så förvirrade. Har varit med om flera gånger just detta att inte veta var deras cyklar står.

Igår åkte jag med ett par kompisar till fantastiska lantcaféet i Öhr. Se www.johanssonslantcafe.se och www.lantcafe.se. Det är så himla fint att sitta ute där och äta deras goda mackor och kakor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0