Olika laster och lustar

Vi har lite olika uppfattningar om vad vi vill göra, jag och sambon. Igår var jag inte med min 23-årige vän på fetischparty i Göteborg. Det är någon hemma som inte vill att jag ska göra sådant. Men jag vet inte om han kan bestämma över mig. Igår var jag vid stugan och var ett grinigt mensmonster som släpade ris i stormen. En liten stund tills jag blev så sur så jag gick in och lade mig och sov. Jag är så less på det här! Det är inte jag som vill ha en stuga som man måste åka till varje dag för att titta till fåren. Jag trivs bättre i stan med mina kompisar, böcker, skivor och datorn. Men nu kommer åtminstone den trevliga säsongen när man kan vara i stugan utan att frysa sig fördärvad. Jo, det är fint när det är så varmt så man kan gå omkring naken, ligga på bryggan och i dammen. Men annars blir jag så uttråkad. Inte sover jag bättre där ute för att det är tyst heller, för sängarna är så konstiga så olika kroppsdelar somnar före skallen. Och så saknar jag att åka till Norrköping och fira påsk, som jag gjorde förr hos mormor och morfar, farmor och farfar. Nu får jag ta med skivor och böcker och hoppas att grannarna är där så vi får lite sällskap.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Vrider du dig fortfarande i PLÅGOR över att Ville Niskanen gick vidare i Idol? Haha!! Tänkte väl. Han har skivkontrakt och 2 bra säljande singlar på nacken. Folk vill ha artister som är sig själva. Och folk vill definitivt inte ha såna som dig. Negativ m.a.o.

2007-04-06 @ 21:02:27
Postat av: Ylva

Vad är det här för kommentar? Jag har förträngt Ville. Har som tur är inte hört något mer från honom efter att han åkte ur så sådär jättesäljande tror jag inte han är. Vill inte folk ha såna som mig? Eh, nej, som sångerska tror jag inte det men tycka får man väl? Jag är för övrigt välvilligt inställd till många Idol-artister och anser inte mig själv som särskilt negativ.

2007-04-08 @ 10:52:26
Postat av: Maria

Den där Mikaela verkar väl vara en väldigt positiv persob... Så trevliga kommentarer som hon lämnar efer sig.

2007-04-08 @ 20:15:13
Postat av: Ylva

Tack, Maria! Jag tyckte också att Mikaela var otrevlig och undrar vad det är som är "Haha, tänkte väl"?

2007-04-08 @ 21:46:47
Postat av: Anonym

eftersom jag läser lika fint som jag stavat ovan så lyckades jag nu läsa att han hade två bästsäljande sniglar på nacken...

2007-04-08 @ 22:31:57
Postat av: Ylva

Haha, bästsäljande sniglar! När jag chattade under studenttiden kallade jag mig ibland Snigelflickan och fick svar från killar som läste Singelflickan...

2007-04-10 @ 09:27:51
Postat av: nina

oj! hade inte läst kommentaren här. det var ju verkligen ett konstigt och oprovocerat uttalande. jag tyckte hursomhelst att inlägget är uppfriskande. ibland är man väl bara negativ och det måste väl få vara okej? det är inte direkt så att din blogg är full av negativitet annars. tycker du verkar vara överlag positivt inställd. undrar varför inte mikaela kommenterar hos mig varje dag om att ingen vill ha någon som jag :) jag menar, jag HETER ju pessimista. äh skit i henne.

2007-04-10 @ 16:08:24
URL: http://cirkumflx.blogspot.com
Postat av: Ylva

Vi får väl se om Mikaela hittar tillbaka hit eller till dig, Nina...

2007-04-11 @ 13:51:26
Postat av: Ylva

Är lite förundrad över vilka konstiga kommentarer det blev till det här inlägget. Inget har ju med det att göra. Trodde någon skulle reagera på att jag vill gå på fetischparty eller att jag är less på stugan.

2007-04-11 @ 14:33:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0