Slutkaninat

Jag har just bestämt mig för att sluta försökskanina på eget bevåg. Jag slutade ta tabletter mot epilepsi för fyra månader sedan. Jag har ju inte epilepsi och känner mig inte särskilt manisk heller, vilket de här tabletterna också ska hjälpa mot. De ska kunna utjämna och balansera. Jag tänkte jag skulle se hur obalanserad jag blev utan och det har i och för sig funkat bra men jag sover inte ordentligt på nätterna och håller på att bli tokig av det, så nu får det vara nog. Läkaren sa att det här är tabletter som man kanske inte märker något av och att man kan ta dem i flera år. Men jag vill ju inte ta mediciner om jag inte behöver.

Idag åkte föräldrarna hem efter att ha bott i vår stuga ett par nätter. Igår var jag ute på stan med dem i tre timmar och jag blir lika förvånad varje gång jag lyckas sysselsätta mig och andra så länge. För Ljungby är inte stort. Men det gick lite tid på Ljungbergmuseet där vi tittade på Linnéutställningen som var trevlig. Tyckte det var kul eftersom våra esteter är med och ställer ut. Sedan satt jag en evighet på Apoteket och så gjorde vi lite andra saker.

Har just varit på Lindex och köpt två klänningar för 149 kronor, hurra, så bra fyndat! En ljusgrå och en mörkgrå och båda har långa ärmar så det är väl snart slut på säsongen, men det kändes ändå kul att köpa nytt, trots att det inte blev särskilt vårbetonat.

Vi har klippt baggen. Det är alltid spännande för det är en stor kille. Vi lade ett rep runt en bjälke i taket och så kopplade vi honom. Jag höll repet spänt medan sambon satt över baggens rygg och klippte honom. Jag vet inte hur andra gör med sina får. Klipper med maskin antagligen, men jag skulle inte vilja försöka få vår bagge att sitta på rumpan...


Kommentarer
Postat av: Anonym

ja, attans - det glömde jag ju igår. grattis på namnsdagen i efterskott!

2007-04-12 @ 11:58:54
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0