Älgkebab

Jag är inte så mycket för att prova exotiska och nya maträtter. Men igår upptäckte jag älgkebaben! Balders Inn heter företaget som wokar älg och serverar i pitabröd. Han som kommit på den idén var intervjuad i tidningen idag, kommer från Piteå och betraktar älgkebaben som norrbottniskt kokain, prova en gång och sedan blir man fast! Inte riktigt lika mycket att längta efter som min festivalfavorit langos med sylt och grädde, men jag kommer nog att vilja ha mer. Fast idag har jag tänkt koncentrera mig på tunnbrödrullar med kräftstjärtar som också är en sådan där bra grej jag inte hittat någon annanstans än på Ljungbydagarna.

När jag kom ut från ICA var det punka på cykeln. Jag ska lämna in den för jag orkar inte vänta på att sambon ska laga. Förresten var det längesedan jag såg ett så stort hål på ett däck så det är nog svårt att rädda. Det är en reva på fem centimeter som gapade hånfullt mot mig när jag gärna hade velat kunna cykla hem i regnet.

Jaha, nähä, jag ska nog snart ge mig ut på stan ensam för jag har inte lyckats hitta någon annan sniken person som tycker det är värt att vänta i flera timmar för att bara betala 20 kr och inte 195 för att få garanterad plats på modevisning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0