Jag blev snäll igen

Jag tycker oftast att jag brukar vara en ganska snäll människa, jag försöker i alla fall för jag har märkt att det faktiskt funkar så att om jag behandlar folk som jag vill bli behandlad själv så blir det mycket trevligare för alla än om jag går runt och är tokbitchig. Det var väl en klok insikt? Igår var jag alltså snäll och tror inte att jag retade upp någon alls. Till skillnad från i förrgår då.

Tyvärr missade jag Patrik Sundins spelning på öppen scen igår för den var redan klockan tolv och då hade jag nog inte hunnit gå upp ens. Dåligt att de inte lyckades informera innan när de olika artisterna skulle spela! Smålänningen hade inte rätt tider och inte hemsidan för själva Ljungbydagarna. Allt ska man behöva ta reda på själv! Jag mailade arrangerande Terraza men hann inte få svar därifrån heller. Lyckades se Kitsch och Avertoft som var de andra jag var intresserad av. Kitsch spelar riktig 80-talssynth så man blir alldeles nostalgisk. En kompis har en kompis som är gift med en av medlemmarna och när hon berättade det hörde jag Kiss. Minsann, bor en av Kiss medlemmar i Dörarp, coolt! Avertoft var också bra fast det var tyvärr väldigt lite publik. Det var mest hans pappa som var framme och diggade och fick sjunga med. Jag har tre skivor med honom; en i eget namn, en med Lurch och en med Cat rapes dog. På kvällen skulle jag gå på Måns Zelmerlöv men hann inte se så mycket av honom för vi gick hem en sväng till en kompis som bor nära innan. Tog med en kompis dit som jag har presenterat för honom flera gånger. De har lite svårt att minnas varandra, men nu tycker jag att de snart ska börja känna igen varandra åtminstone. Det blir ju lite komplicerat med kompisars kompisar. En annan kväll gav jag upp tanken att presentera en kille för sambon som en kompis kompis kompis men lät dem hälsa på varandra. De fattade nog inte kopplingen där.

Jo, vi hörde Måns sjunga Cara mia ett par gånger och sedan var det Månsson Allstar Band som var ett bra coverband. Och en trubadur som hette Henke i lilla tältet. Och dags att äta pasta halvtre på natten innan vi gick hem. Ohc idag ska jag lyssna på Mats Paulsson som skrivit vackra Visa vid vindens ängar.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag kan ju inte ladda ned! Någon annan kanske kan göra det åt mig.

2007-09-28 @ 10:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0