Måns och Månsson

Det verkar inte som om jag missade så mycket av Måns Zelmerlöv  i lördags fast jag kom sent. Han började tydligen sent och höll bara på i 25 minuter. Det är väl lite kort, när publiken blir helt vild och vill ha mer? Tur att jag inte är 14 år och totalfan, då hade jag nog blivit besviken. Han har ju släppt skiva och måste ha mycket material att välja på, till exempel allt från Idolprogrammet och Grease. Fast han kanske inte får sjunga de låtarna?

Jag har tagit reda på att coverbandet Månsson Allstars, som liksom var paketet med Måns, kommer från Borlänge. Tyckte det var lite lustigt när jag såg en affisch för dem i Rättvik. Jag visste att de skulle komma på Ljungbydagarna men hade inte hört talas om dem innan. Kanske blir de en sån grej som kommer att dyka upp lite överallt nu, så där lustigt som det kan bli när man plötsligt hör samma ord flera gånger i helt olika sammanhang.

Idag började eleverna i skolan. De är många. Hoppas att de flesta redan har lånekort så vi inte behöver skriva ut så många nya. Och ännu mera hoppas jag att de får inlogg till datorerna snabbt och problemfritt för de blir så upprörda annars.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0