Ylvalv?

Jag har äntligen hittat det perfekta plagget! Den här jackan jag köpt på Zapata i Gamla stan är fantastisk! Olika kommentarer om den är att den är väldigt mycket Ylva, Saganomringeninspirerad och en ravejacka. Det ironiska är att jag INTE är ett saganomringenfreak, INTE är en rejvare, inte har den minsta tatuering (rädd för att göra en permanent förändring på min kropp), inte håller på med yoga eller knark som jackan kan antyda. Men den är sååå fin! Nu tar jag en repris här för dem som inte vet hur detta makalösa plagg ser ut. Det är en röd och svart jacka med hysteriskt tribalmönster över hela, struthuva, dragkedja och trumpetärmar. Jag tror att länken funkar nu så kolla lite här på kul kläder: www.zapata.se Jag planerar att vara uppseendeväckande i den och lätt att hitta på Ljungbydagarna nästa vecka.

Igår var sista egentliga semesterdagen och det måste jag ju utnyttja. Tog bussen till Växjö där det är Karl-Oskardagar nu, vilket betyder galet mycket rea i de flesta affärer. Och så jag som verkligen inte behöver (får plats med) mera kläder. Vad göra? Shoppa åt sambon! Han ska ha ett par blommiga läckra badshorts (tydligen har jag sagt mig tycka de är fula förr, men jag har ändrat mig) och en tennisskjorta med konstigt mönster. Det är svårt att köpa kläder åt honom när han inte är med och provar, men ännu svårare att få med honom och prova. Han hatar när det är mycket folk så man knappt tar sig fram. Jag tycker det är kul och gick på Storgatan i tre timmar. Fick langos med sylt och grädde så jag kanske kan klara mig utan att flippa ur om de inte har det på Ljungbydagarna. Och så köpte jag en massa CD på Åhléns. Och en helt sanslöst knäpp pryl. Jag har tyckt det är fånigt med mobilsmycken men har ändrat mig där också. Fast min mobil är så uråldrig så det går inte att sätta fast något på den. Men den här grejen var oväntat rolig. Minns ni The annoying thing? Grodan som åker MC och säger abingbingbingbing. Den har jag köpt, några år senare. Det är fortfarande legitimt för mig eftersom jag har nostalgiska minnen från vår förlovning i Madrid när vi låg i sängen på hotellet och tittade på TV och såg den där grodan. Man blir aldrig för gammal för att vara fjorton år! Jo, och så det roligaste då; när det ringer eller kommer sms så blinkar hjälmen på grodan! Det är ju jättesmart! Jag kan ha den på handväskan och så signalerar den när det händer något i mobilen.

Igår var vi på pubkväll på Tiraholm. Det är ett lustigt ställe på andra sidan Bolmen, flera mil från allt annat. De hade tagit dit en elvisimitatör som även är bibliotekarie i Hyltebruk. Roligt. Undrar om jag träffade honom när jag var där på intervju för sex år sedan? Han sa att han bodde i Laholm men jag hörde att det låg något annat i botten och frågade var han kom ifrån från början. Säter, Stora Skedvi. Ja, det kunde jag tro, ett par mil hemifrån Hedemora!

Kommentarer
Postat av: Maria

jaha, då vet jag vilken butik jag måste kolla när vi kommer till stockholm nästa gång
När kommer du o hälsar på i kaoset?

2007-08-11 @ 12:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0