Anders Jönsson och Karl-Petter

Igår visade TV när Bonde söker fru-deltagarna var på utlandssemester. Anders Jönsson och Isabell var jättesöta där de plaskade runt i blå lagunen på Island och det lät väääldigt gulligt när Anders hoppades att det han tyckte sig se i Isabells ögon var äkta. Jo, det tror jag nog, hon ser äkta kär ut. Varför skulle hon fejka det liksom? För bra TV:s skull? Om de hade tänkt på att göra bra TV från början skulle de inte ha tagit med Fredrik i serien. Det är ett under att han var en av de fyra som fick flest brev och jag har en känsla av att många skrev till honom för att få en chans att vara med i TV. Han är så o-TV-aktig så det är synd om honom. Tjejen, Sofia, fattar jag över huvud taget inte vad hon tror att hon ska med honom till. De var på Cypern och hon förklarade för honom att man måste känna sig trygg med sig själv innan man kan ha ett förhållande och få en annan person att också känna sig trygg med sig (alltså, någon som skulle känna sig trygg med honom, vilket jag förstår att hon inte gjorde när han skulle ge henne "en wiiikti" åktur).

Susann har valt rätt tycker jag. En Per Inge med snygga magrutor som har beställt champagne på sängen i Florens. Jag förstod inte riktigt vad hon tyckte om hos Uffe och hon sa själv att de två männen är så olika som tänkas kan.

Karl-Petter blev mera kompis än kär i Jessica och det tror jag är klokt. Eftersom hon eh, inte är så himla fiffig. I ett tidigt skede av serien sa hon "Jag är från Tierp, jag är inte så smart..." Men för den skull sitter man väl inte på en restaurang i Lissabon och säger att matsedeln borde vara på svenska!

Ikväll är sambon på firmafest. Han är med i festkommmittén och de har köpt sprit för 17 000 till 50 personer. De har fått hyra ett VIP-rum i ishallen och han var orolig att någon kommer att gå ut och förstöra isen. Tyvärr, Trojas nästa hemmamatch blir uppskjuten för någon har sågat hål i isen... Nu funderar jag lite på vad jag ska ta mig till ikväll eftersom jag inte kommer att vilja träffa honom när han kommer hem för att han kommer att vara dryg. Antingen sover/låtsassover jag eller också går jag ut ensam och kommer hem senare och/eller ännu fånigare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0