Attack och Tourettes

Vi hade precis försäkrat kompisen från Göteborg att vi bor i ett lugnt område och att det inte brukar vara någon fara med att parkera ute på vägen. Han har varit här en gång när lilla bilen fick en sten genom rutan på natten, men för det mesta är det väldigt fridfullt här. Sambon gick en promenad och ringde och sa att vi skulle hålla lite koll på bilarna för han hamnade mitt i ett polisingripande. En polisbil körde på gångvägen utanför vårt hus och sedan kom en ambulans. Någon hade blivit attackerad men jag vet inte riktigt vad som hänt. Som tur var kunde kompisen köra hem utan problem sedan.

Jag och samme kompis pratade om isländsk musik.  "Sugarcubes" sa han. Jag som fortfarande var döv efter köksfesten sa "Suga kuk?". "Vad hände? En släng av Tourettes syndrom?" undrade han.

Ett par kompisar har köpt bil. De har inte sett den i ljus än, för det var kväll när de provkörde men tjejen hoppas att den är i färgen duckegg som hon brukar kalla den.

Igår var jag på adventskonsert i missionskyrkan. Det var flera olika körer som sjöng julsånger och det var fint men jag var hemskt trött och tänkte att om jag blundar så tror de nog bara att jag är ännu mer inne i musiken än jag egentligen är...

Kommentarer
Postat av: Maria

det är inte som att bo i Bergsjön iaf...

2007-12-03 @ 11:50:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0