Bra postdag

Idag har jag fått riktig jackpot i postutdelning! Äntligen kom toppen jag beställde från La Redoute den 11 oktober och Kentskivan från cdwow.com som jag beställde den 13 oktober. Alltså, man ska inte behöva vänta i närmare två månader för att man beställer på postorder. Glöm att jag kommer att beställa saker med utlovad leverans före jul. Ha, jag var färdigplanerad med julklappar i augusti och ska bara köpa till lite färskvaror. Idag slog jag in sambons julklappar som jag alltså köpte i somras. Det lite oturliga med att köpa julklappar/presenter under hela året är att man ibland måste ge dem tidigare än man tänkt. Som klockan jag köpte i Stockholm när jag var där under pridefestivalen i somras och tänkte ge sambon i julklapp. Plötsligt gick hans klocka sönder och eftersom jag inte ville riskera att han skulle gå och köpa en ny själv så fick han få en hyfsat för tidig julklapp. Han vet ju om att vi ska gå på Iron Maiden i sommar men de biljetterna var dyra så det får ändå bli en födelsedagspresent. Jag lyssnar på nya Kentplattan nu och tycker den verkar lite skum men köpte ändå biljetter till deras konsert i Växjö i mars innan jag hört skivan för de har gjort så himla mycket bra så konserterna är alltid kul att gå på oavsett vad de släppt senast.

Kommentarer
Postat av: Stina

har hittat hit, o läser ibland. Nu såg jag att du också ska på Kent i Växjö.. :) Jag satt som klistrad vid datorn när biljetterna släpptes för att vara säker på att få biljett.

2007-12-04 @ 18:47:08
Postat av: Ylva

Stina. Det ska bli kul att se Kent igen. Jag kollade biljetter till Göteborg för länge sedan men de var väldigt dyra så det är bra att de ska spela i Växjö också.

2007-12-06 @ 18:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0