Kulturkullan

Vecka 50

* Läser: Pappadagar i råttans år av Daniel Möllberg. Det här är hög igenkänningsfaktor för ensamstående pappor. Ganska långt ifrån mig men jag förstår att det är bra beskrivet hur det verkligen är att vara 34-årig kille med en tre- och en fyraårig pojke, som har dem varannan vecka. Alexander har det verkligen tufft. Han blir av med jobbet och har knappt råd med hyran av den sunkiga etta han tvingats hitta snabbt efter separationen från Sofia. Som å sin sida tjänar bra och snart ska gifta sig med sin nya som hon inte har träffat länge alls.

* Lyssnar på: Tillbaka till samtiden med Kent. CD från 2007. Som alltid tycker Kent att det här är det bästa de har gjort. Det är det inte! De kommer nog aldrig upp i samma nivå som på Vapen och amunition igen. Den här plattan är betydligt mer svårlyssnad och jag kommer inte att kunna lära mig vare sig texter eller melodier. Det är kul att de låter som 80-talssyntgrupperna, jag tänker på Depeche Mode, Pet shop boys och ibland lite Kraftwerk, men synd att de gör det så svårt. Jag vill ju tralla och skrika refränger och det finns knappt här.

* Veckans citat: -Ooah, du skräms ju! Du ser ut som en spettekaka!

Sambon blev rädd när jag helt utan förvarning plötsligt satt på andra sidan köksbordet med min nya mössa och halsduk, som inte blev särskilt beundrade då, nej...

* Veckans händelse: Lucia på torsdag. Gymnasiets luciatåg för allmänheten klockan 19 i Missionskyrkan.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Jag är så pacifistisk så jag stavar fel till ammunition.

2007-12-09 @ 14:33:55
Postat av: Maria

Inte riktigt den reaktion på klädsel man önskar? *s* lova att ta med spettekakan när du kommer på melfest!

2007-12-09 @ 16:56:31
Postat av: Ylva

Tänker jag inte lova. Den är inte så spektakulär, min mössa, det är bara någon som är känslig.

2007-12-10 @ 15:35:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0