Laila Adéle och Little Shop of horrors

När jag var på Little Shop of Horrors i Halmstad i fredags tyckte jag att jag kände igen namnet Laila Adéle. Efter lite betänketid kom jag på att det var från melodifestivalen. Så här skrev jag  den 11 mars 2006 efter att ha sett genrepet: Laila Adéle. Don´t try to stop me. Det här tycker jag är den bästa låten, men eftersom hon inte är så känd kommer den inte att gå vidare. Det är verkligen inte nån typisk svensk schlager utan en internationell snabb poplåt. Hon liknar Tina Turner, Scary Spice Mel B och en tjej för några år sen som sjöng att hon var angry.

Jessica Andersson har jag också sett förut, när hon sjöng med musikskolan på Ljungbydagarna. Mikael Tornving hade roligaste inslagen i Rhapsody in Rock ihop med Henrik Hjelt. Sven Melander och Thomas Petersson hade jag inte sett lajv innan.

Det var osmart av mig att köpa kopparfärgad lipgloss om jag inte vill framhäva mitt röda hår. Birk i Ronja rövardotter med hår som en kopparhjälm, släng dig i väggen!

Igår var vi i Växjö och handlade och därför hann jag inte blogga, om någon saknat mig. Vi sprang genom centrum, för att hämta biljetter till Iron Maidenkonserten i sommar (som inte går att lösa ut i Ljungby), förgäves leta hyllkonsoller på Indiska, äta fulmat på McDonalds och inte handla något på Clas Ohlson, sedan Handelsplats I11 där vi var på Jula och nya hemska Media Markt och till sist Samarkand där vi var på Elgiganten, Skopunkten, Rusta och en konstig elaffär. På väg hem kom jag på att vi inte hade köpt någon present till paret som vi ska till på lördag. Så det har jag gjort idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0