Mannen med godisfabriken

Sambon hade hört från en jobbarkompis om någon som gått förbi på nästa gata och märkt att vi hade fest i lördags. Köksfönstret var vidöppet och det var hög musik och dansande människor. En av gästerna sa att det var den bästa köksfest han varit på, och den första. Efter festen gick jag, sambon och övernattande kompisen ut. Jag pratade med en kille som tyckte att det var konstiga människor ute och så var det en äldre man som tittade väldigt mycket på mig. Som tur var sa jag inte att han verkade vara en av de konstiga för det visade sig vara killens pappa. Han pratade också med mig sedan och impade genom att säga att han jobbat på godisfabrik i Habo utanför Jönköping. Toms som gör ferraribilar, mjamm! När jag träffade sambon och han sa att han var från Ljungby tänkte jag Cloetta men blandade ihop det med Ljungsbro nära Linköping. Det hade ju varit något annars, om jag fått tag i Kalle och chokladfabriken. Sedan har jag också ett litet minne av att jag pratade med en snygg gråhårig man som var härifrån men bor i Falkenberg och är skolledare i Ängelholm. Inte riktigt lika kul som godisfabrik, men det låter ju fint. Och min gyminstruktör med stans vackraste jeansben (länge sedan han var min eftersom jag inte tränar längre, men ändå) är aktuell i dagens Smålänningen med sitt nya företag En händig man. Nu censurerar jag mig själv...

På jobbet håller vi på och kämpar för att få behålla vår uggla, ett konstverk som skänkts till biblioteket för länge sedan. Nu har en som är ansvarig för skolans konstnärliga utsmycknad bestämt att den ska sitta vid entrén. Klart att ugglan ska vara på bibblan! På måndag ska de ha ett möte om detta, där bland annat en rektor ska ingå. Har det inget vettigare att syssla med?


Kommentarer
Postat av: Elon

Om inte ugglan får vara på bibblan kanske jag kan få den...? GUB har ingen uggla... ;o)

2007-12-07 @ 16:34:03
Postat av: Maria

borde ju finnas någon dokumentation om att den skänkts till BIBLIOTEKET?
Elon: Du kan väl spana in ruggugglor till GUB på egen hand? ;_)

2007-12-07 @ 20:07:26
Postat av: Ylva

Det här kanske är kategorin sådant jag inte borde skriva om egentligen men jag tror jag återkommer och berättar om ugglans fortsatta öde.

2007-12-08 @ 10:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0