Pricktema

Igår skulle jag gå på mellandagsrea och började medan kompisen var på jobbet. Jag hade missuppfattat var jag skulle kliva av bussen inne i Östersund centrum och märkte efter ett tag att jag var på väg ut ur stan. Bara att gå av och ta nästa buss tillbaka. Det blev pricktema på min shopping. Raskt köpte jag en röd jeanskjol med svarta prickar, en vit klänning med vita prickar och en grön klänning med gröna prickar. Balanserade lite genom att köpa en randig t-shirt till sambon. Fem CD för hundra kronor och sedan var jag jättenöjd. På eftermiddagen gick kompisen med en stund på stan. Hon råkade få en falsk femtiolapp i en affär och när hon försökte handla för den sa de att de inte ville ta emot den över huvud taget. Idag gick vi till banken så hon fick växla in den. Jag fattar inte varför man gör sig besvär att förfalska femtiolappar, man måste ju ha bra många för att de ska vara värda något. Igår kväll var vi och såg Arnfilmen. Den var hyfsat bra och förtjänar inte den dåliga kritik den fått. Dessutom var det en man med skrämmande vackra ögon som spelade Saladin.

Idag tänkte vi gå på en konstutställning på Jamtli men det kostade lika mycket som att gå in på hela muséet så vi gick bara utomhus. Pratade lite med getterna och skickade MMS till sambon eftersom vi lider getbrist. Gick på stan igen. Fikade med gamla gymnasieklasskompisen. Hittade världens mest fantastiska skinnklänning på Vero Moda och bedömde mig som varande i ett skriande behov av den trots att jag köpte två klänningar igår. Jag får väl börja använda klänning oftare. Var och åt på ett ställe med ovanligt trevlig personal som kommer fram till bordet och bugar med jämna mellanrum. Sedan tänkte vi gå på After work på Plaza men en sådan här fredag är det inte så många som går på after work, i alla fall inte så tidigt som vi gjorde.

Kommentarer
Postat av: nina

om det är samma gröna klänning med gröna prickar som jag sett på stan så är jag avundsjuk :D

2007-12-29 @ 02:01:38
URL: http://cirkumflx.blogspot.com
Postat av: Maria

skinnklänning låter spännande!

2007-12-29 @ 12:45:29
Postat av: Ylva

Gröna klänningen kommer från Vila och skinnklänningen från Vero Moda. Ändå hoppas jag att jag får vara hyfsat ensam med dem. Jag tror inte att det är så många som törs gå i skinnklänning i Ljungby.

2007-12-29 @ 17:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0