Uppsägning och avslutning

Nej, det är inte jag som har sagt upp mig. Det vore ju dumt när jag har hamnat så väldigt rätt och inte kan tänka mig att jobba någon annanstans. Sambon sa upp sig idag och det har varit väldigt hemligt eftersom han fått ett annat jobb inom Strålfors som tidigare ägde jobbet han har nu. Komplicerat? Ja, det är det. Jag blev lite ledsen att han knappt berättade något för mig heller eftersom han inte tror att jag kan hålla något hemligt. Det kan jag! Om någon säger att jag inte ska blogga en sak till exempel så gör jag faktiskt inte det. Men nu är det klart så nu får man prata. Han slutar alltså som montör på Lasermax Roll systems som blivit sålda från Strålfors till tyska Böwe, för att gå över till Forskning och utveckling på Strålfors. Jag tror att det blir bra för honom eftersom jag inte vet någon som är bättre på att hitta på saker och praktiska lösningar.

Idag hade vi julavslutning och när rektorn sa att vi ses igen den 7 augusti blev det jubel. Vi fick lussebullar, pepparkakor och clementiner och två biobiljetter. Efter det frågade en kompis om jag ville följa med till teboden i Markaryd. Jag är ganska säker på att det var vad hon sa och följde gärna med. Halvvägs till Alvesta tyckte hon att jag skulle börja titta på de vägbeskrivningar hon fått, en handritad karta och en muntlig beskrivning (som bland annat beskrev en väg som gjorde en rundbulle) och då stod det Öhrs lanthandel på pappret. Det ligger verkligen inte åt samma håll som Markaryd men det tänkte väl inte jag på heller. Vi shoppade loss i lanthandeln och fikade och så köpte jag världens gulligaste grunka; en anka i säckväv. Ikväll blir det julklappsöppning här hemma eftersom jag åker imorgon.

Festen igår var trevlig men jag såg inte till några skandaler. Det kan lika gärna hända att jag hade mässingsspån som guldglitter i håret för jag hade glittersmink innan jag svarvade en ljusstake i mässing. Vi hade avancerat julpysslande och alla var stolta över vad vi åstadkom. En kvinna var särskilt nöjd med både bock och stake... Det blev tyvärr ingen dans men jag har fått krama trevliga människor. Egentligen är jag inte så kramig men vissa människor vill jag krama och om jag vågar så gör jag det.

Kommentarer
Postat av: Elon

Man får önska sambon lycka till med nya jobbet. Det var väl en trevlig julklapp för honom.

Ha det gôtt i Hedemora nu.

2007-12-21 @ 15:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0