Ylv i fårakläder

Ha, vilken verkligt fantastisk skinnklänning jag har köpt! Det blev en rolig kväll på gayklubben igår. Lite konstigt till en början eftersom kompisen blev sjuk så att jag gick ensam. Om jag har köpt biljett i förväg och bestämt att jag ska gå på gayklubb så gör jag det oavsett vad som händer. Jag gick och satte mig hos några unga killar som skulle dansa på scenen senare under kvällen. Sedan pratade jag med en glasmästare från Sveg tills han blev för klängig och så träffade jag en kul kille som liksom jag kände för att tokdansa till gamla schlagers. Jag var helt säker på att han var bög eftersom han liknade Jonas Gardell och var sminkad och hade en allmänt avslappnad hållning till klubben. Nu ska vi se hur jag ska säga det här utan att sätta igång en böghetsdebatt igen. Alltså, jag tycker verkligen att folk får vara lagda åt vilket håll de vill men jag tycker också det är kul att få mina fördomar bekräftade. Lebbor i Östersund har ofta kort mörkt färgat hår, rutiga skjortor och sjal. Bögarna är lite klurigare, inte att urskilja eftersom de går i par, men att definiera. Vanligt är att de är smala, har ett kvinnligt kroppsspråk, är prydligt klädda och gärna dansar yvigt. Det är jättefascinerande att försöka hitta något typiskt bögigt. En hade världens lustigaste mustasch med knorr. Och ser man en man med guldmask och t-shirt med trycket "Våga böga" kan man gissa vad han är. Det visade sig vara Östersunds ordförande i RFSL och han är kompis med mannen jag dansade med. Jag blev erbjuden att dela taxi till Frösön dit vi alla skulle men sedan ändrades plötsligt planerna och det var efterfest någon annanstans. Och där stod jag och sista bussen hade gått och mannen som skulle betala taxi hade inga pengar. Han erbjöd sig att låna ut sitt kort till mig och sa att jag kunde gå och ta ut pengar och lämna tillbaka kortet dagen efter. Hoppsan, hejsan, vad man kan lita på en främmande människa. Hedrande, men jag ville inte gå med på det så till slut lånade han ett kort, som taxin tar, av en annan kille och förbetalade taxin åt mig. Så jag kom hem klockan tre, en timme efter att Marité med club Alexis hade stängt. Evan spelade förresten bara några låtar och försvann sedan. Tur att det inte var för hans skull jag gick dit.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Fy va de där lät elakt "... och bestämt att jag ska gå på gayklubb så gör jag det oavsett vad som händer." Gayklubb före sjuk kompis... eh?

2007-12-31 @ 00:21:44
Postat av: Ylva

Ja, jag är lite elak. Det där har hänt förut. Jag åkte på konsert i Köpenhamn och lämnade en sjuk kompis ensam i vår lägenhet. Mina planer ändras inte så lätt.

2007-12-31 @ 14:47:34
Postat av: Anonym

... ok dina planer är viktigare än kompisarna. Schysst tjej.

2007-12-31 @ 15:33:27
Postat av: Ylva

Men du, jag trodde det var okej att jag gick. Om jag hade varit sjuk skulle jag ha velat vara ensam. Och ja, jag tycker att jag är en ganska schysst tjej!

2008-01-01 @ 16:46:56
Postat av: Maria

ja. jag tyckte då att det var trevligare att få spy ifred än att alla skulle missa Christiankonserten....
så Ylan ÄR misan en schysst tjej -till skillnat från ånna som lever för att gnälla anonymt i folks bloggar, snorunge!

2008-01-02 @ 21:38:56
Postat av: Ylva

Tack, Maria, vad fint. Jag vet vem som har kommenterat. Lite märkligt av mina vänner att skriva anonymt.

2008-01-02 @ 21:53:19
Postat av: Maria

Fast skriva kan jag vist inte... många bokstäver som inte kom med eler på fel plat... måste nog damsuga tangentbordet snart!

2008-01-03 @ 17:47:04
Postat av: Ylva

Maria. Jag tycker inte att du ska ägna dig åt damsugning... Trots att jag varit på gayklubb och accepterar olika läggningar.;-)

2008-01-03 @ 20:02:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0