Bokbombning

Det hände något hemskt konstigt. Vi fick en låda med 60 pocketar från Månpocket. Det stod klart och tydligt att de skulle levereras till mig på biblioteket. Eftersom jag inte kunde komma ihåg att jag beställt dem kändes det lite jobbigt ett tag. Tills vi fick reda på att det är en gåva från Månpocket som håller på att flytta. Jag satte upp mig på en intresseanmälan om att få lagerböcker, men det var så länge sedan så det hade jag glömt. Jag tänkte att så förvirrad är jag väl ändå inte så att jag beställer 60 böcker utan att veta om det...

Igår gjorde jag ugnspannkaka. Sambon sa att jag aldrig gjort det förut. Det har jag men det var länge sedan. Väldigt lyckat blev det och snabbt går det så det blir nog snart igen.

Imorse vid sjutiden tappade jag en mobilladdare i parketten. Då vaknade hunden under och skällde. Stackars Lady, hon är inte van vid att någon stökar hos oss så tidigt. Sambon brukar vara väldigt tyst på morgonen eftersom jag sover när han går till jobbet.

Snart åker jag till Stockholm, roligt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tur att inte komplotten är alltigenom lyckad.
Ikväll är det min mage som är rätt uppsvälld, hoppas inte det är gasbrand.
Ha en kul helg i Stockholm! Och du, du vänjer dig nog snart av med att associera mig med Link. Það var þá.

2007-02-17 @ 01:35:43
Postat av: Elon

:o)

2007-02-17 @ 01:35:55
Postat av: Maria

skulle också blivit förvånad över 60 månpocket... Vem hejar vi på i dagens schlagerslag då? Har garderat med ostbågar så jag inte skall drabbas av problemet med äckliga chips - det gäller att inte slarva med förberedelserna!

2007-02-17 @ 18:14:42
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Ylva

Elon. Du anar inte hur länge jag kan förknippa folk med Linköping. Jag tänker på dig, 2 Magnusar och en kille som jag träffade på Frimis 1995 och en kille jag sov med en natt i ett kök, också -95.

Maria. Idag hejar vi på Sebastian! Och äter Gott & blandat. Kul att plötsligt få 60 böcker. Jag beslagtog snabbt "Sex för erfarna" som jag inte tycker ska finnas på ett gymnasiebibliotek.

2007-02-17 @ 19:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0