En återträffare

Nöjd konstaterar jag att jag träffat tre av mina gamla folkhögskoleklasskompisar på två månader. Vi gick ut för drygt tio år sedan och det är egentligen bara en tjej jag har kontakt med, och som jag brukar träffa någon gång om året. Vi hade tänkt ha en återträff när det var tioårsjubileum men det blev aldrig av. Det verkar mest vara jag som har tid och lust och råd att åka runt och träffa folk. Lustigt det där. Det är samma med alla mina kompisar i Stockholmstrakten. Om vi ska ses så är det jag som får åka. Visserligen åker jag till Stockholm ibland, men det är liksom inte längre till Ljungby från Stockholm än tvärtom, som det verkar.

Kommentarer
Postat av: Maria

inte geografiskt kanske? Men Stockholm brukar vara ett sånt ställe som folk blir skickade på kurs till exempelvis och då kan man ju ändå ses... Eller nått. Ljungby hamnar man väl mest i för berättarfestival? Vi kommer i vår för fårskådning även om vi nog missar valborg. Har ju ett ettårskalas att förbereda

2007-02-20 @ 11:08:06
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Elon

Valborg. Då gäller det. Då kan de som stannar i Stockholm brinna i nåt otäckt ställe nånstans.

2007-02-20 @ 21:54:24
Postat av: Ylva

Elon, vad du tar i! Jag bjöd en kompis i Stockholm, men hon ska till Riksgränsen då så det är en godtagbar ursäkt. Annars, alla jag känner som inte har något annat för er, kom till Runkarp på sista april!

2007-02-21 @ 13:14:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0