Kulturkullan

Vecka 6

* Läser: Underbar och älskad av alla av Martina Haag. Martina har skrivit två sanslöst roliga böcker med krönikor mestadels från tidningen Mama. Men det här är en roman, trots att den har ganska många likheter med Martinas riktiga liv. Den handlar om Isabella som drömmer om att bli skådespelare men bara får små jobb som exempelvis i en radioreklam för medicin mot svampinfektion. Inte har hon någon pojkvän heller efter att hon gjorde slut med tråkige Staffan för två år sedan. Däremot går hon och tomtar hos honom och hans nya flickvän. Mycket misslyckat och mycket roligt!

* Lyssnar på: Affirmation med Savage Garden. CD från 1999. Det var tråkigt att Savage Garden splittrades efter bara två plattor. Sångaren har gjort ett par soloplattor men de är inte riktigt lika bra. The animal song är fortfarande glad och sååå bra och Two beds and a coffee machine är en kul låttitel. Mina kompisar brukar mobba mig och säga att det här är ett pojkband men det är bara en duo och de är från Australien vilket jag tycker gör dem lite annorlunda. Sångaren har en bra röst och det är fastnande melodier och skit samma om det låter pojkbandigt.

* Veckans citat: "Hon gjorde ett bra ståskjut!"
Hehe, vad de kan säga lustiga saker på TV-sporten. Det här var från VM i Åre, skidskytte.

* Veckans händelse: På lördag är det andra deltävligen i Melodifestivalen i Göteborg. Jag ska gå på genrepet på fredag. Jag tror att jag kommer att tycka bäst om The Ark.

Kommentarer
Postat av: Pibben

Hehe, jag minns hur högröd Magda blev efter det att hon i tv-sporten sagt "Jag har inte fått ett sånt bra skjut på flera år" Hmmm, undrar just om det var liggande eller stående hon menade.....

2007-02-04 @ 20:31:15
URL: http://pibben.blogspot.com
Postat av: Anonym

En del idrottare fattar nog inte hur kul det där är. Jag minns fortfarande en hockeytjej i Lilla sportspegeln som sa att hon var dålig på skjut och det är säkert över femton år sedan jag såg det...

2007-02-05 @ 19:43:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0