Melodifestivaldeltävlinggeneralrepetition

Imorgon åker jag till Göteborg och går på genrepet. Jag hoppas på att The Ark ska vara bra. Det brukar jag tycka, men jag har lite svårt att tänka mig dem i ett sådant här sammanhang. På lördag ska jag bo hos en kompis som bjudit med mig till hennes pappa med tjej på inflyttningsfest. Dem har jag aldrig träffat så det ska bli intressant.

Igår var det väpnat rån på kiosken helt nära oss. Jag var på väg hem och undrade varför det stod tre polisbilar på vägen. De hade spärrat av vid ett hus och det såg lite otäckt ut och jag var rädd att det var någon som hade hoppat ut från ett fönster. Avspärrningarna var för att säkra spår på flyktvägen. Det verkar dumt att göra ett maskerat och väpnat rån mot en liten kiosk. Kan inte finnas mycket pengar att sno.

Idag har vi provat nya Ljungby pizzeria. Det var en inte alldeles imponerande kebabpizza vi delade. Jag ska nog hålla mig till Pizzahaus som har stadens godaste pizzor.

Jag vet många som har fått eller ska ha barn. Och några som ska gifta sig. Jag vill också göra något. Oj, ett litet förtydligande; det är inte barn jag vill ha. Jag tycker inte om barn. Jag tycker inte om mig själv med barn. De gör mig nervös för jag förstår dem inte. Eller, jag tycker om en del barn, snälla barn, roliga barn, söta barn. Jag tycker om min brors barn. De är fina. Men de är ju släkt. Äsch, vad svårt det blev att förklara det här. Det är som vanligt så att jag inte vill ha något ansvar, så barn kan vara söta att titta på på avstånd. Tur att brorsan bor i Stockholm så att jag inte är aktuell som barnvakt. Jag vaktade en kusin som är femton år yngre än mig när hon var liten. Fast det var inte heller många gånger. Minns misären när jag var ute och drog henne i skrinda. Det var kul tills det började regna och hon kissade ned sig och skrindan. Då gick vi hem igen.

Kommentarer
Postat av: Markus Nilsson

Jag ska ju också dit, pinsamt. Hade inte koll på att The ARK skulle vara med i Göteborg. Fast jag har ju inte så bra koll

2007-02-08 @ 21:07:16
URL: http://www.eslared.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0