Melodifestivalförhandstips

Nu har jag varit på genrepet och vet vad vi har att vänta imorgon. Det var bättre än i Jönköping, vilket inte var svårt att slå. Jag tyckte bäst om The Ark, precis som jag hade tänkt. Lustans lakejer var roliga. Inte för att Johan Kinde har någon bra röst och det låter egentligen inte särskilt vackert när han pratsjunger men det är ändå något speciellt med dem. Det är nog mycket det att jag aldrig komer över min fascination för 80-talsblippblopp. Lärarinnan från Munkedal hade en lugn och fin låt, men den var lite för stillsam för att kunna slå utomlands. Jimmy Jansson var fånig. Jag var rädd att jag skulle tycka han var bra när jag läste att det skulle bli en kombination mellan Jumper och Hellström, men han lät precis lika barnslig som när han sjöng hemska "Gunga mig" för några år sedan. The Ark sjöng tydligen om panikångest fast jag hörde inte mycket av texten, men gillade som sagt framträdandet ändå. Sångaren Ola Salo har tydligen ångest för att bli halshuggen. Hm, undrar hur ofta man känner ett sådant hot? Om han verkligen är orolig över att det ska hända tycker jag verkligen han ska söka hjälp.

Vi hade en liten idé om att ta med oss några av artisterna på efterfest. " -Kom med här, P-huset stänger tolv, hoppa in i kombin. Vi ska till Stenungsund. Jag ska hem och amma!" sa kompisen. Ingen följde med.

Jag har träffat en gammal kompis från folkhögskoleklassen -95-96. Vi hamnade på flashiga Soho där en hallonsmoothie kostade 44 kronor. Han har varit i Kina och berättade om ett besök på världens hemskaste toa. Det jobbigaste var att det stod en man och nackade en gås i pissrännan.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Dåligt med kommentarer nu. Då får jag väl kommentera själv då. Snart ska jag lämna Stenungsund och åka tillbaka till Göteborg. Ska gå på Nordstan med en kompis innan vi åker hem till henne. Behöver inget särskilt men vill titta i affärer så får jag se om jag hittar något.

2007-02-10 @ 10:52:44
Postat av: Maria

dåligt med kommentarer sa Bull... Har köpt chips att muta sambon med *s* Jag tänker hejja på Lustans lakejer jag!

2007-02-10 @ 15:44:52
Postat av: Anonym

Kommentarer? Stenungsund är en trevlig stad om än med endel nedsmutsande industrier. Hade en kompis som jobbade på Hogia några år och bodde högt med utsikt över oljekraftverken, minns jag. Lustans var ju så bra, Diamanter är en flickas alldra bästa vän. 80-tals musiken är ju bara bäst. Jimmy Jansson kommer alltid vara en fjant. Ola Salo, hybris?
Fridens.

2007-02-10 @ 19:55:27
Postat av: Pibben

Det slog mej inte ens att det kanske inte var mina kommenterarer som efterfrågades. Jaja, säg nått. Själva essensen av svenskt 80-tal är väl Freestyle-Rider omkring. Jag tycker det är så jäkla bra fast det inte är politiskt korrekt. Men jag går loss på det. Dansar aldrig nykter men en afrikansk myrsloksdans kan jag klämma av till den när vet och sans förlängesen är förbi.......

2007-02-10 @ 21:23:34
Postat av: blogg_bohemen

Träffsäker analys av melodifestivalsbidragen! The Ark var bäst och bäst av övriga var Munkedal. Kul för henne, ett riktigt once in a lifetime - moment!

2007-02-11 @ 09:31:20
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Ylva

Allas kommentarer är välkomna här, nästan. Men Freestyle, Rider omkring? Har jag aldrig hört. Bäst med 80-talet var Ratata!

2007-02-11 @ 11:41:18
Postat av: Pibben

Då fortsätter jag väl kommentera då. Freestyle var ju inte nödvändigtvis bäst men tycker att deras låtar och sound var signifikativt för 80-talet.
På den tiden var jag tuff och hårrrd och lyssnade mest på Reeperbahn och Freddie Wadling etc.

2007-02-11 @ 20:35:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0