Penis song

Igår städade jag för att jag skulle ha hit ett par kompisar och äta äppelpaj. Det är så trist att städa bara för sig själv så när man ska ha besök kan man städa lite extra för då är det någon mer som får se. Jag gav mig till och med in i en jättehög med kläder som legat i gästsängen jag vet inte hur länge. Det var visst länge sedan vi hade någon som sov över här. Vi brukar förvara nattgäster i stugan. I den här högen låg bland annat 73 strumpor och 24 t-shirts/skjortor, en vante, ett par byxor som jag trodde jag skänkt till Myrorna för länge sedan och några jackor. Nästa gång sambon säger att han inte har några strumpor ska jag befalla honom att göra en djupdykning i klädhögen.

En av vännerna som var här skulle visa mig ett mail. Jag tyckte hon skulle öppna ett mail hon fått från sin brorsson. Tyvärr gick det inte att kolla i vår ursega dator men det visade sig att hans band finns med på U-tube. Googla Ebbe Elmers Penis song.

Idag fyller svägerskan år. Hon frågade om jag visste att hon är en seriefigur. Visste jag ju inte. Hennes gamla kompis Nina Hemmingsson har givit ut ett seriealbum som heter Jag är din flickvän nu och där är hon med och hon fick det albumet i födelsedagspresent.

Kommentarer
Postat av: Maria

strumpor har en tendens att gömma sig... Tror vi har enbenta vittror här för jag hittar bara omaka sockar till H

2007-02-23 @ 12:17:40
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0