Reaböcker

Jag hade tänkt börja tjäna lite pengar på reklam här men fattar inte html. Och inte vet jag vad jag har för clearingnummer på banken så jag kan inte säga var de ska sätta in alla feta pengar som ska börja rulla in.

Idag gick jag pliktskyldigt på bokrea. Vår bokhandel är tråkig och där var inget jag behövde. Kollade rean på ICA också, men den var inte heller särskilt lockande. Har för övrigt, utanför bokhandeln, råkat ut för en aggressiv marknadsföring av tidningen Metro. En kille gav mig en tidning när jag kom cyklande. Jag ville ha en så det var okej, men tycker ändå de kan låta folk vara ifred när de har fullt upp med att inte sladda omkull i slasket.

"- Vet inte om det är någon merit att bli fintad av ett får." Sambon var inte så imponerad när jag sa att ett av våra får fintade bort mig. De ställer sig med huvudena nere i foderhon så det är omöjligt att lägga ned mat där. När man då försöker kasta sig fram med skopan så hinner de ofta emellan och får pellets på huvudet. Så dumma djur! Eller så tappar man hälften av maten på marken och vi vill inte att de ska äta från marken eftersom det troligen var det tackan gjorde innan hon lade benen i vädret.

Kommentarer
Postat av: Anonym


2007-02-28 @ 17:42:45
Postat av: Elon

Det där var inte jag.

2007-03-01 @ 16:34:01
Postat av: Ylva

Nej, det var jag som slåss med html. Elon, kan du det? Kom och hjälp i så fall!

2007-03-01 @ 16:57:11
Postat av: Helena

Hm... Har du tillgång till själva koden för din blogg? I så fall borde du kunna lägga in javascript-snippet där.

2007-03-04 @ 23:34:41
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0