Sätt att vakna på

Jag har sovit på en madrass på golvet i vardagsrummet hos brorsans familj. När ungarna gick upp var det alldeles för tidigt för mig så jag låg kvar och låtsades sova ett tag till. När jag väl öppnade ögonen såg ettåringen det direkt och satte sig på mitt huvud.

Jag åkte båt med min bror och treåringen till Djurgården och gick på Nordiska muséet. Där fikade vi och jag tror att vi såg en skådis men jag vet absolut inte vad han heter eller vad han gjort så det får jag fundera på. Tittade på en tapetutställning och en utställning med olika saker som folk samlar på. Intressant att någon kan komma på att samla på citruspressar, vettar (fejkfåglar som man jagar med) och rörpinnar = pinnar man rör om färg med och dessutom sådana som flutit i land från målerijobb på båtar.

Strax melodifestival och jag sätter mitt hopp till Sebastian. Han är den enda som jag har en skiva med av kvällens artister.

Kommentarer
Postat av: Ylva

Nu kom brorsan på att han vi såg heter Per Graffman. Han har varit med i någon TV-serie tillsammans med en son till en av hans kollegor. Kändispoäng!

2007-02-17 @ 20:56:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0