Super bowl

Igår var jag och bowlade för tredje gången i mitt liv. Det var med en bunt lärare och naturligtvis var idrottslärarna duktiga men annars var vi mest ovana. Jag var riktigt duktig! Lite irriterande att vara bra på konstiga saker som man inte har så stor nytta av, men det var väldigt roligt den timme det varade. Jag fick 106 poäng i en serie och vann på min bana. En lärare tyckte att jag hade en konstig teknik eftersom jag ibland tappade klotet från nästan en meters höjd, och sa att det där var nog ungefär max vad banan tål. Men vadå då, kloten rullade ju som de skulle. Sedan var vi på after work. Jag tog dit sambon också så att han fick träffa sin mellanstadielärare. Det var rätt lustigt. En tjej träffade sin svåger och sa att han är lik Robert i Boxerreklamen på TV. Minsann, undrar om det var därför jag kände igen honom?

Idag var jag lite besviken på att jag skulle få sitta ensam och titta på melodifestivalen. Sambon räknas inte för han är så ointresserad. Men så ringde min gulliga kompis och frågade om vi vill följa med till hennes kompis där de ska kolla. Ja, det vill vi!

Kommentarer
Postat av: blogg_bohemen

106 poäng! Herregud, vad bra du är! Jag har bowlat betydligt fler gånger än tre, men tror aldrig att jag kommit över 85 poäng! Tekniken med att släppa klotet från hög höjd verkar effektiv!

2007-02-04 @ 10:11:21
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0