Banan och purjo

Jag har varit lite dålig på att uppdatera här de senaste dagarna av lite olika anledningar. Till exempel att jag än en gång fått höra att jag är för personlig. Det här är en blogg. Den handlar om mitt liv. Det är personligt. Om ni inte vill veta så låt då bli att läsa! Tycker själv det blir mer intressant om man är självutlämnande. Just nu har jag ont i tummen på grund av att jag kämpat med en omogen banan. När jag kom hem låg det ett skumt paket inslaget i tidningspapper utanför dörren. Det såg ut ungefär som en kofot. Svärmor har varit här och lämnat en purjolök. Apropå banan, igår var jag med en kompis i Värnamo. De hade en massa nya konstiga glassorter på ett fik. Jag provade citron/lakrits, blodapelsinsorbet och kokosboll. Jag provade inte banan/rödbeta, citrongräs, viol eller anis. Det var inte så goda smaker, jag skulle ha tagit varm choklad och kaka i stället. Var mera nöjd med att jag köpte kompisen till min svarta korsett på HM. Den här är gräddvit och kommer att vara precis lika fånig med plastpinnar som hoppar upp eller ned när man minst önskar det men det kan inte hjälpas. Den är fin!

I lördags var vi på karibisk buffé. Det var inte riktigt min smak på mat men fanns mycket att välja på så jag blev mätt ändå. Satt och funderade på om det var någon lyckad kombination att ha pastasallad med kokos och ananas. Jag tror inte det. Sambon övertalade mig att äta en mussla. Den var inte god. Kall och läskig i konsistensen, så där så det växer i munnen.

Kommentarer
Postat av: Maria

låter som otäcka glassmaker ju...

2007-01-24 @ 18:09:10
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Elon

Skalman uppfann en glass med ostsmak en gång. Den tyckte Bamse och Lille Skutt var ganska OK. När han hotade med att fixa en med löksmak så gick de hem.

2007-01-24 @ 22:49:24
Postat av: Helena

När vi var i Japan före jul provade vi följande glasssmaker (alla var faktiskt riktigt goda):
-pumpa
-grönt te
-spearmint och rosmarin

Fortsätt vara personlig du, de som inte klarar av dina utlämningar behöver som sagt var inte läsa.

2007-01-26 @ 00:39:01
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Pumpa, grönt te och rosmarin?! Mhm, ni är ju veggo båda två. Vegga inte min glass!

2007-01-26 @ 21:16:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0