Handläggare och massagestol

Idag har jag träffat min nya handläggare på arbetsförmedlingen i nästan 1 1/2 timme. Vi hade visst mycket att prata om. Hon var trevlig och så, men tycker såklart att jag är lite smal i mitt sökande av jobb när jag säger att jag bara vill vara bibliotekarie på Sunnerbogymnasiet och att jag ska fundera på andra jobb jag kan tänka mig. Men det finns ju inga! Så jag sa att jag vill jobba inom journalistik eller bibliotek och så får jag väl börja söka jobb om det ska bråkas.

Jag fick en demonstration av skolans massagestol (det är inte samma sak som onanipallen jag hittade i en suspekt postorderkatalog...) och tyckte det kändes lite jobbigt när en manlig lärare var med och tittade när min kropp wobblade runt helt okontrollerat.

Kommentarer
Postat av: maria

Jag prövade aldrig bibliotekets massagestol för det var lite oklart om det var lämpligt att bli knådad på alla punkter när jag var gravid...

2007-01-19 @ 18:26:21
Postat av: blogg_bohemen

Visst är det svårt att bredda sitt sökande av jobb! Har också fått höra att jag söker lite för smalt ...Tur att man har jobb nu, så de slipper kommentera! :)

Onanipall låter mystiskt ... vi kanske alla skall vara glada för att ni fått en sådan till skolan! Haha!

2007-01-19 @ 18:26:38
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Anonym

Vi har en hel lista vid massagestolen på när man inte ska använda den, till exempel vid graviditet. För er som är nyfikna på onanipallen, kolla www.martinshop.se

2007-01-19 @ 19:22:40
Postat av: Pibben

WTF...onanipall! Jaha, tack iaf. för att jag fick veta. Massagestol borde väl dock vara bättre på alla sätt.

2007-01-19 @ 20:36:55
Postat av: Elon

Ja, det där med jobb alltså. Det finns få, och de få som finns vill man inte ha.
Massagestolen på arbetsplatsen (den förra!?) provade jag aldrig. De andra sa att den knådade så hårt på hälsenorna och vaderna så då lät jag bli.

2007-01-20 @ 10:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0