Nedladdning och nedsmutsning

Jag tänkte att jag skulle försöka låna en låt från biblioteket. Det skulle vara enkelt, bara att logga in med lånekort och pinkod. Jag hade mina aningar att det inte skulle funka med vår dator. Det tog en halvtimme att plocka ned låten. Sedan trodde jag faktiskt att den skulle finnas där eftersom jag lånat den för en dag. Först då fick jag felmeddelande om att jag skulle kontakta någon men det tror jag inte att jag ska. Läste sedan att man måste ha någon mikromakromegaplayer 9 och vi har nog nummer 6. Synd.

Igår var jag till Växjö på bio med en kompis. Vi såg The Holiday som var en söt och lång film. Irriterande bara att Cameron Diaz är blixtvacker även när hon ska föreställa vara ett bakfullt vrak. Sedan åt jag pizza och gick in i beakoma.

Vår tvättmaskin har gått sönder. Är det någonstans det borde gå att få den lagad så är det i Ljungby, för Electrolux är en av våra största arbetsplatser, men det tog några dagar. Som tur är har jag varit borta i tio dagar och inte använt så mycket kläder men det blir ändå en del när man inte tvättar på tre veckor. När jag bodde i Borås slog jag rekord och kunde klara mig utan att tvätta i två månader. Ellos på Knalleland var bra, där kunde man köpa trosor för fem kronor och ett tag hade jag sjuttio par.

Idag kommer mina föräldrar hit. Får se vad vi ska hitta på. Ikväll äter vi lammkotletter.

Kommentarer
Postat av: Maria

Nu tycker jag att ni skall köpa ny dator och skaffa bredband! Så här kan du ju inte hålla på. Själv skall jag sluta surfa runt och hitta konstiga saker jag behöver fast jag inte visste det.

2007-01-05 @ 18:15:53
URL: http://www.morellens.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0