Rätt svar, fyra sanna och en falsk

Det här var intressant. Rätt svar kom från en elev på skolan som jag inte ens vet vem det är.

1. Jag har varit i över trettio länder. Sant. Hämtar kartboken. Har varit i : Andorra, Belgien, Colombia, Danmark, England, Finland, Frankrike, Grekland, Holland, Irland, Island, Italien, Jugoslavien, Liechtenstein, Luxemburg, Marocko, Nordirland, Norge, Ryssland, San Marino, Schweiz, Skottland, Spanien, Sverige, Thailand, Tjeckoslovakien, Ungern, USA, Wales, Västtyskland, Österrike, Östtyskland samt Färöarna, Gibraltar, Kanarieöarna och Åland.
2. Jag har kört upp tre gånger. Sant. I lilla Hedemora som anses så lätt att köra upp i så det har diskuterats om man ska få göra det över huvud taget.
3. Jag har gått en kurs i thailändsk matlagning. Falskt. Jag har gått en kurs i thailändsk fotmassage/zonterapi och vår thailändska kursledare tjatade på oss att gå hennes kurs i thaikäk, vilket jag lät bli eftersom jag inte gillar asiatmat.
4. Jag har bytt namn och varit isländsk medborgare. Sant. Fast inte samtidigt. Jag hade ett isländskt personnummer 1992-93. När möjligheten att gifta mig till namnet Westlund försvann bytte jag till mammas flicknamn Rosen 1995.
5. Jag har blivit klar med magisteruppsatsen termin åtta av fyra. Sant. Visserligen skriver man inte uppsats från första terminen men jag tycker det är kul att uttrycka det så.

Kommentarer
Postat av: Maria

ja, DET borde jag ha vetat... Får väl påstå att jag förträngt det.

2007-01-24 @ 18:07:04
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Anonym

Maria. Du vet ju vad som händer när man går med mig på indisk restaurang... Jag rycker notan ur händerna på servitören och frågar efter allt med banan i fast de säger att bananen är slut.

2007-01-24 @ 21:13:47
Postat av: Maria

jo med det var indisk - inte thailändsk...Däremot har jag bevisat att alla inte gillar fotmasage... *ryyyyyyys*

2007-01-25 @ 16:30:24
Postat av: Helena

Åland??? Är det inte lite fuskigt att räkna det som ett land?! Imponerande att du hunnit med att resa så mycket!

Appropå köra upp, så tre gånger är väl inte så farligt egentligen. Min arbetskompis har just klarat sin uppkörning - efter sju försök...

2007-01-26 @ 00:35:56
URL: http://www.kitten-tikka.co.uk/blog.html
Postat av: Ylva

Jag skrev "samt" Färöarna, Gibraltar, Kanarieöarna och Åland just för att de inte är egna länder. Jag vet en kvinna som kört upp över 25 gånger. Vet inte om hon fick körkort till slut. Det var restaurangägaren som blev mördad.

2007-01-26 @ 13:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0