Stormigt nytt år

Vi hade ett mysigt nyårsfirande med sju personer och en hund i stugan. Killarna höll på att missa tolvslaget för de var ute och matade fåren men till sist stod vi samlade och tittade på alla fyrverkerier som syntes uppifrån vår kulle.

Sambon fascinerade mig mitt i natten i en kombination av medvetenhet och total galenskap. Han var orolig över marschallerna men jag trodde inte att de skulle tända eld på huset. Sedan trillade han ur sängen när han skulle upp och sällskapa med killen som blev hungrig och ville äta ost klockan fyra på morgonen. Nu undrar han varför han har ett två dm långt sår på ena benet. Det kan ju ha blivit när han föll på ett element bredvid sängen.

Jag var ganska lugn igår och försökte ignorera huvudvärken med lite rödvin vilket ju är en halvbra medicin. Var stolt att jag var vaken lika länge som alla andra.

Idag tog vi det väldigt lugnt och de som sov över hade heller ingen brådska hem men det blev lite jobbigt när det blev storm. Vi satt i godan ro och spelade TP när strömmen gick. Ett träd föll mot huset men eftersom de flesta träden föll i förra stormen var vi inte så oroliga. Vi kom hem vid åttatiden på kvällen när det hade lugnat ned sig. Sedan ringde kompisarna vi just sagt hejdå till och ville låna motorsåg för det låg trän över deras lilla väg. Då åkte vi och hjälpte dem med det och idag blir det tidig läggning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0