Underbara underkläder

Jag brukar inte vara särskilt intresserad av underkläder. Det är ju skönast utan... På sommaren när man kan ha kjol kan man gå utan trosor (läste för övrigt att ett av Britney Spears nyårslöften var att börja använda trosor igen, öh...) och BH behöver jag inte. För att inte tala om strumpor som är tråkiga. Går fortfarande strumplös i sandalerna på jobbet och folk tycker att jag är skitkonstig. Men så ibland ser jag något fint. Nu har jag hittat en ljuvlig korsett som kostar närmare fyrsiffrigt på www.evasunderklader.se. Titta på "korsett för bröllop". Fin! Ännu ett skäl att gifta mig snart. I Östersund spanade jag i skyltfönster på ett skrädderi och tänkte att jag kanske skulle köpa med mig en brudklänning hem.

Sambon håller på med någon slags städning på logen för att få plats att bygga båt där i sommar. Han har hittat silvergrodan, ett av alla simmärken man kunde ta när vi var små. Finns de fortfarande förresten? Jag har för mig att jag har silverfisken. Jag kanske skulle införa fårmärken, varför inte guldtackan?...

Kommentarer
Postat av: Maria

"för bröllopet utan axelband" de kanske skulle ha ett komma där? Men den var snygg. Frågan är om man vill ha Evas underkläder eller sina egna?

2007-01-12 @ 13:24:10
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: Pibben

Guldtackan är ju lysande! Silverfisken borde ju oxå vara bra då den trivs där det är fuktigt. Fridens.

2007-01-12 @ 20:29:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0