40-fester

Jag känner många som blir 40 i år. Augusti ser ut att bli en partyspäckad månad. Vi är bjudna på två fester hos två 40-fyllande par och det ska bli våldsamt roligt. Så här står det i inbjudan till våra danska grannar i stugan "Så vil vi grille, hygge og feste til vi går omkuld."

Jag har svårt att svälja, eh, och nu menar jag främst tabletter som ska sväljas utan att tuggas. Mina nya smalpiller (som förresten heter Natural Slim och inte Slim Fast, som jag skrev tidigare) ska sväljas hela med vatten 15-45 minuter före måltid. Det går ju inte! Jag brukar försöka finta bort mig genom att gömma dem i knäckebröd. Vatten och bröd är ju en gammal välbeprövad fängelsediet. Sambon tycker att jag är inkonsekvent när jag sväljer ned tabletterna med chokladbitar och rödvin, men vadådå, det var ju lördagkväll... Annars tar jag som sagt oftast knäckebröd och vatten. Faktiskt. Och så ska man ju helst röra lite på sig också. Nu kan jag inte gå på gymmet längre för vi kommer nog knappast att få något billigt kommunalavtal nu när gymmet är sålt till Nautilus och jag vägrar att betala en massa för att träna. Igår fick jag gratisträning när vi staplade ved, men efter en timme var jag svintrött och hade ont i ryggen. Idag är jag hemma och är förkyld och grinig och dagens motion kommer nog att bli en cykeltur till ICA.

Haha, det här måste plockas upp från kommentarerna! Kompisen som har en kompis som förolämpat Per Gessle meddelade att han kallade honom Per Arsle.

Kommentarer
Postat av: Anki

hejhej! jo det är så att jag har pillerna natural sim hemma men tvekar om jag vill ta in dom . jag vill ju gå ner i vikt vilket är jätte svårt :( funkade dom ???

2011-01-31 @ 22:57:12
Postat av: Ylva

Anki. Oj, det där var så länge sedan så jag minns knappt. Har för mig att jag blev lite mindre hungrig av dem men gick inte ned särskilt mycket.

2011-02-01 @ 12:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0