Delirium, ÖB, Nyborg och Maritiman

Igår var vi på Café Delirium, ett ställe som jag lovat att ta med sambon på sedan jag var där själv för första gången. De har 2000 sorters öl vilket är lite bortkastat på mig som inte dricker öl, men jag drack cider och genever som de också har många smaker. Lite konstigt tyckte jag det var när jag förklarade att jag tycker om röda bär, som jordgubbar, smultron och hallon, och fick en svartvinbärsgenever, men det funkade det med. Sambon och kompisen drack några ovanliga ölsorter och kompisens kompis drack cola. Ganska lagom att de stängde klockan ett, särskilt för kompisen som hade jobbat innan.

Idag åkte vi till ett köpcenter för att köpa lysrör till kompisens badrum. Vi var på Harald Nyborg och Överskottsbolaget och köpte en hel del användbara saker. Det var lite lustigt att gå i affärer med min humanistkompis och tekniksambo. Jag och kompisen brukar skoja om hur det skulle vara ifall vi vore ett par, vilket kaos det skulle bli med två opraktiker...

Gick på Maritiman som är ett stort museum där man går runt på olika båtar. Det är också ett projekt vi pratat om länge och en grej jag borde ha gjort när jag bodde i Göteborg. Även här gick jag och humanistkompisen runt och tittade halvengagerat och tyckte det var otäckt med smala gångar i u-båten (jag kunde inte skjuta ut rumpan så mycket som jag skulle vilja när jag klättrade ned) medan sambon tyckte det var intressant med maskinrum och motorer.

Kommentarer
Postat av: Humanistkompisen

Ja herregud, kaos vore bara första bokstaven på det elände som skulle råda... Men det var ju bra att lysröret blev fixat, jag är så jädrans dålig på att ta mig iväg och fixa sånt själv. :o)

2007-07-21 @ 21:46:23
Postat av: Kompisens kompis

Hörru Y-fronten!
Lite mer personlig karaktär har man väl än att man får heta "kompisens kompis"...?
/Jens

2007-07-23 @ 13:20:10
Postat av: Ylva

Här försöker man hålla folk anonyma, särskilt när man inte får kramar utan måste ta dem. Men okej, kompisens kompis som jag inte träffat på nio år som var den första jag chattade med nånsin, tror jag! Och som sammanförde mig med kompisen. Så där då, Jens!

2007-07-23 @ 20:55:30
URL: http://yfronten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0