En händig man

Igår var vi på Gesslekonsert på Slottsskogsvallen i Göteborg. Jag tycker alltid att han är bra och vet inte hur många gånger jag sett honom, kanske två gånger med Roxette, en gång med GT och två gånger med sig själv. Läste nyss recensionen på Göteborgsposten.se och fick reda på att vi var ungefär 13 000 i publiken samt att låtlistan var 24 låtar lång och tog 100 minuter. Jag håller med recensenten som kände sig snuvad på "Jag vill känna din kropp emot min" (den heter egentligen När vi två blir en), för det är en av mina absoluta Gesslefavoriter av olika nostalgianledningar (stripp är en av dem...). Nya skivan har fortfarande inte hunnit sätta sig, men jag hade nästan övat in texterna så jag kunde sjunga med hela tiden. Vi hade galet mycket tur med vädret. Före konserten såldes regnponchos (fast jag med mina igenproppade öron ville gärna höra det som nyponshots). Inte en droppe regn föll över Vallen och vi fick till och med en vacker solnedgång. Fint och njutbart. Inget jätteröj men det blir det sällan med sådan blandad men mestadels mogen publik som det var här.

Kompisen har en kändispoäng. Han har en kompis som var ute och traskade runt i Halmstad, hyfsat överförfriskad får man förmoda, när gänget plötsligt sprang på Per Gessle med kompisar. Då talade den här killen om för Gessle att han är ful, sjunger dåligt och inte kan spela gitarr. Gessle blev arg och det höll på att bli bråk så att de olika kompisgängen fick hålla isär dem. Hoppsan då.

Efter konserten gick vi ut på stan med en kompis. Kollade upp Jord som jag fått för mig skulle vara lite alternativpub. Inredningen var i linje med mina föreställningar men musiken var helt fel, technostöktråk, så vi gick raskt vidare till nästa ställe, Cheers, som var desto trevligare. De hade en god drink som hette Rosa Pantern som jag måste försöka fixa till. Tequila Rose, Monin och mjölk.

Kommentarer
Postat av: Kändispoängkompisen

Jag är lite avundsjuk på min gamle kompis som vågade säga det där rakt ut till Gessle. Dessutom kallade han honom för "Per Arsle", minns jag nu.
Cheers har visat sig vara bra två gånger i rad. Det räcker för att jag ska vilja gå dit fler gånger!

2007-07-23 @ 21:06:29
Postat av: Ylva

Ja, Cheers var riktigt trevligt. Nästa gång ska jag orka vara ute sent!

2007-07-24 @ 11:14:56
Postat av: Pibben

Så det var Jens...... Det skulle kunnat vara jag om tillfälle uppstått.

2007-07-28 @ 17:17:25
Postat av: Ylva

Pibben. Hur menar du att det kunde varit du? Är du också en sån som dricker cola när det finns 2000 sorters öl? Jag tror inte att du och kompisen räknas som kompisar, ni har ju inte ens träffats.

2007-07-28 @ 19:48:18
Postat av: Pibben

Nej nej, vad tokigt det blev då. Jag kunde ha varit den som sa till Per Arsle att han ser ut som en groda å spelar skitlåtar. Det skulle väl inte hända idag kanske..... Sådärjanu blev det rätt. Fridens

2007-07-28 @ 20:47:25
Postat av: Anonym

Egentligen förstod jag inte alls din kommentar Ylva. Vadå 2000 sorters öl? Det står väl inget om det i denna posten och nej jag har inga intentioner att bli kompis med nån kompis till Elon som jag inte känner. Fridens igen.

2007-07-28 @ 20:54:07
Postat av: Ylva

Pibben. Det blev missuppfattning för att du blandade in Jens. Okej, skit i anonymiteten. Jag vet inte vad killen heter som kallade Gessle för Arsle, men det var inte Jens. Jens var med på Delirium, liksom Elon.

2007-07-29 @ 10:20:05
Postat av: Pibben

Där ser man, lurigt vad massuppfittningar det kan bli! Ja, hursomhelst så gillar hustrun Gessle och jag står ut med det. Fridens.

2007-07-29 @ 12:53:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0