Inte köpa något, inte äta onyttigt

Jag förvånar mig själv ibland, fast jag borde ha lärt mig, när jag går ut på stan i tron att jag inte ska handla något utan bara titta. Nu senast skulle jag egentligen bara gå till kommunhuset och hämta nya centrumkartan, och tänkte gå en liten sväng på stan sedan. Jag kom hem 1 1/2 timme senare med kartan (jo, faktiskt), tre kökshanddukar, tre sorters löste och en mousseögonskugga. Visserligen hade jag fyndat så att allt detta gick på under 200 spänn, men så kan jag ju inte göra om jag försöker spara pengar. Det enda säkra då är att inte gå ut alls.

Och att inte äta en massa kalorier, det kan jag bara glömma. Jag tycker jag är så oerhört duktig varje gång jag passerar inom en radie på en kilometer från glasskiosken utan att köpa glass. Ibland är jag nyttig hela dagen och äter sallad, fast jag tycker det är trist med grönsaker (okej, mina sallader brukar vara ganska köttiga) och på kvällen har jag förtjänat choklad, godis, glass och roliga drinkar... Vi har köpt en misstänkt billig matberedare, 139 kronor på Netto, och naturligtvis står det att man inte får krossa is i den. Det var ju det jag helst ville göra, nu när jag försöker återuppleva Bahamas genom frusna Strawberry Daiquiris. Det går dåligt att leka Bahamas här. Det regnar ju varje dag och är sällan 40 grader varmt.

Imorgon åker jag och två kompisar till Dalarna. Höjdpunkten blir packmopedskonserten i Dalhalla på onsdag. På fredag drar vi vidare till Stockholm. Där hade jag tänkt ha FF (familjefritt) i brorsans nya lägenhet hela helgen. Tyvärr har familjen bestämt sig för att komma hem redan på lördagen så vi har fixat annat boende till vännerna. Fick tips om att ragga upp lebbor på Pridefestivalen att sova hos men tyckte den idén var sådär.

Kommentarer
Postat av: Elon

Å andra sidan, va tusan. Du är ju långt ifrån att bli en amerikansk Michelingumma, det har du väl själv kunnat konstatera ganska nyss. Ska man hålla vikten (eller gå ner) så ska man äta rejält. Fast av rätt sorts käk förstås.
Ha så skôj i Dalarna. Dalhalla, det har jag varit på väg till ett par gånger från Hälsingland men det bidde aldrig så.

2007-07-29 @ 18:43:46
Postat av: Ylva

Elon. Det är ju en bit från Hälsingland till Rättvik. Jag har länge velat åka till Dalhalla men det har inte lyckats. Helst ska det ju vara någon konsert man är intresserad av också och oftast är det opera, vilket skrämmer mig lite. Lätt för dig att säga att man ska äta rätt sorts mat, din magra människa ;-)

2007-07-29 @ 21:48:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0