Kulturkullan

Vecka 30

* Läser: Saker jag inte förstår - och personer jag inte gillar av Lena Sundström. Jag känner igen Lena eftersom hon varit bisittare i Fredrik Lindströms program Världens modernaste land, som för övrigt just avslutats i en reprisomgång. Hon är tydligen även journalist och programledare för Kalla fakta. Mamma hade läst den här boken men sa att jag nog inte skulle tycka att den var så rolig eftersom jag inte är intresserad av politik. Men Lena är född -72 och jag -74, så hon har ju inte varit med mycket längre än jag, och när jag började titta på boken tyckte jag den verkade kul så jag gav mig på den. Och den ÄR rolig, riktigt rolig! Trots att den handlar om politik. Lena är kritisk och orädd att säga vad hon tycker.

* Lyssnar på: Per Gessle med Per Gessle. CD från 1983 och 1992. Spår 14-16 ej med på original-LP. En av tre skivor i en trevlig box. Här finns några riktigt bra låtar som Om du har lust, Regn, Den öde stranden och Överallt. Det här är Gessles första soloprojekt, efter att Gyllene Tider lagt av. Det blev nog ingen jätteförsäljning när den kom ut, men för dem som gillar Gessle måste det ha varit en välkommen platta. Roligt att Marie Fredriksson körade redan då.

* Veckans citat:
- Hon har en massa åsikter och brinner för sexuella läggningar men är hetero.
Beskrivning av Aftonbladets ledarskribent Åsa Petersen som dejtat en kompis till mig. De sågs bara ett par gånger innan hon förklarade att hon inte var ute efter något fast. Vad hon då gjorde på Spray date vill han nog inte spekulera i.

* Veckans händelse: Kolarveckan i Agunnaryd 25-29 juli. Trevliga kvällar med schlagertema, Party Providers, Göran Ringbom, Paddington och dansparty bland annat. Tyvärr har de hotat med att det ska regna i tre veckor till. Hoppas inte hela kolarveckan regnar bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0