Smart, smal och snygg

I Florida kände jag mig smart, smal och snygg. Allt beror på vem eller vad man jämför sig med. Nej förresten, inte allt, en del beror på självuppfattning. I Florida är det lätt för en svensk tjej att känna sig lång och smal och blond för där finns många feta, och då menar jag verkligen feta. Det är ganska befriande att se att de inte skäms för sig utan pressar in sina valrosskroppar i tajta kläder, men det blir beklämmande när de inte ens kan gå utan åker runt i elrullstolar och ändå fortsätter att goffa chips och läsk som om inget går att förändra. Ur ren hälsoaspekt måste dessa människor gå mot en för tidig död. Jag är med i ett test för ett nytt revolutionerande kosttillskott som heter Slim fast. Det stör mig att jag är några kilon över 25 i BMI, som är sundhetsgräns i Sverige i alla fall. I dessa tabletter ingår shisandra som jag hört är narkotikaklassat. De fick sluta sälja goda tonicwater Shizan på grund av det. Så jag får väl lägga av om jag börjar känna mig knarkig...

Jag tror jag ska bli lesbisk negress i mitt nästa liv. Jag har sett så många snygga mörka tjejer och de kommer dessutom undan med flera kilon utan att se ut som vandrande fläskberg. Jag är grymt avundsjuk på alla långa mörka blanka vackra hår jag sett med alla fantastiska frisyrer. Och även om de är korthåriga verkar alla kunna fläta-tvinna-locka håret på något konstnärligt sätt. Det funkar inte med ljust, tunnt, sprött, nordiskt hår. Jag saknar mina 328 thaiflätor ibland, det var skönt med långt hår.

Och smart. Jo, i USA är de ofta ytliga och inskränkta. Trevliga och vänliga, men naiva och ointresserade av vad som händer utanför landet. Allt är störst, bäst och vackrast. Den uppfattningen har vi sällan i lilla Sverige.

Kommentarer
Postat av: blogg_bohemen

Hmmm... några kilo över BMI 25 ... Du lyckliga människa! Mitt BMI ligger någonstans i närheten av "du borde vara död för länge sedan" ... :)

2007-07-19 @ 17:53:17
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Anonym

tycker alla svenskar tror att sverige är bäst och att alla svenskar är gudar typ :P.

2008-07-24 @ 09:45:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0