Traktorvagn

Att åka vagn efter traktor är vardagsmat för barn från landet, men jag är stadsunge (33 år) och tycker att det är så vansinnigt roligt! Vi har lånat en stor hövagn och bänkar från grannar och igår fick jag provåka. Först åkte vi till grannarna, några hundra meter bara nedför en backe och då satt jag och skramlade löst så att brösten hoppade åt olika håll, och där hämtade vi långa träbänkar och sedan åkte vi tillbaka. Detta ekipage ska användas för att frakta ungefär tjugo personer fyra kilometer till midsommarfest. Nu har det sagts att det ska bli regn och 13 grader, typiskt nog, men vi har en presenning och ska fixa filtar så det ska kunna åkas oavsett väder. Så det så! Det blir rejäl fest i Ivla/Runkarp.

Jag har fått fast anställning! Det är svårt att greppa så jag säger det igen. Jag har fått fast anställning! Och imorse ringde mamma och sa att jag vet väl om att vi ska åka till Florida nästa fredag så att jag är ledig då. Javisst, sa jag. Tänkte efter lite och kollade min livskompis filofaxen där jag noga antecknat Kastrup 7.00. På lördag. Hoppsan, hejsan. Jag som brukar planera jättejävelnoga har låtit hjärnan gå på semester redan och lagt alla reseförberedelser på mamma.

Kommentarer
Postat av: Maria

hoppas ni får bättre väder än prognosen! Ha en trevlig midsommar! kram/Maria

2007-06-21 @ 13:33:29
Postat av: Ylva

Så här i efterhand kan jag konstatera att alla väderprognoser jag hört höll vad de lovade, nämligen regn hela midsommaraftonen, men jag hade kul ändå! Hoppas du inte suttit på en sten i regnet och deppdruckit cider, Maria.

2007-06-24 @ 17:06:43
Postat av: Helena

Fast anställning! Grattis, grattis, grattis!

2007-06-25 @ 22:47:37
Postat av: Ylva

Tack! Ja, nu känner jag mig trygg och kan planera framåt som ni märker.

2007-06-26 @ 19:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0