33-åringen

Visst låter det kriminellt? Tidningarna skrev så länge om 33-åringen som kunde vara Palmemördare så han hann väl bli minst 35 innan de slutade med det.

Idag kom böckerna jag beställt från Adlibris och det tog snarare två veckor än utlovade 3-6 dagar. Tur att det inte var bråttom. Nu blev det som en present till mig själv. Har beställt seriealbumet Jag är din flickvän nu av Nina Hemmingsson och måste ta reda på var min svägerska figurerar.

Jag har varit på ÖB och köpt konstigt godis. 700 gram för tio kronor gick inte att motstå fast när jag läser innehållsförteckningen undrar jag verkligen vad de har hållit på med på ASBA i Stockholm. Vad sägs om växtextraktpreparat från fläder, kurkuma, paprika, brännässel (inte min böjning) och spenat?

Idag har jag lärt mig från Camillas blogg http://lasdagboken.blogdns.com/ att spädbarn har en unik förmåga att urskilja individer i en lemurflock, vilket en vuxen inte kan. Varför då i allsin dar? Ifall man blir bortrövad av lemurer som bebis?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Skriver ett GRATTIS här också. Kram!

2007-03-06 @ 17:10:59
Postat av: Elon

...från en annan misstänkt kriminell...

2007-03-06 @ 17:11:27
Postat av: Maria

Grattis!

Gissar att det är det där intresset för detaljer som gör att de ser skillnaden? H har inte sett några lemurer ännu men surikaterna på skansen var skoj

Nu skall jag sluta febersvamla

2007-03-06 @ 22:40:09
URL: http://www.morellens.blogg.se
Postat av: camilla

hmm... jag går också och funderar på lemurerna...


östersund om 1 vecka. min pojkvän kommer också det så det kommer bli supermysigt!

2007-03-07 @ 16:28:50
URL: http://lasdagboken.blogdns.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0