Braxen, frisören och pulvret

Vår brax har dött så nu har vi bara en aborre i ett 350-litersakvarium. Sambon kastade ut braxen från balkongen och det tog inte två sekunder förrän det kom en katt som blev mycket lycklig.

Idag var jag och klippte mig. Min frisör förundrar mig genom att prata mycket (som frisörer i och för sig brukar) och så säger han ibland så självklara saker. Som att knark är dåligt ( i Sverige tror jag inte många frisörer hävdar motsatsen inför sina kunder) och att han är emot planerat mord. Wow liksom. Ändå är det kul att diskutera med honom för han har rest väldigt mycket och har åsikter om det mesta.

Igår när jag pratade med mamma berättade hon att alen blommar och att det kliar i ögonen. Det har jag inte tänkt på. Men så idag så fort jag vaknade så kliade det i ögonen. Så nu har jag börjat med den årliga kuren vitt pulver i näsan.


 


Kommentarer
Postat av: Maria

Kalle kan vräka aborren o ta med en hink hit så får han två oskarsligister. Två av mina får håla sig gömda utom vid matdags för det har bossen med (troligen)maka bestämt

2007-03-28 @ 13:36:47
Postat av: Ylva

Vi vill säkert ha dina oskarsligister. Fast jag undrar om de vill åka så långt?

2007-03-28 @ 20:58:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0