Deklaration och bokstavering

Jag har fått min deklaration och ska betala tillbaka nästan 6000 kronor. Åh, vad tråkigt! Andra får tillbaka på skatten, varför får inte jag? Kanske för att jag har en sådan konstig inkomst så man aldrig vet i början av året var det ska sluta? Bäääh!

Idag hörde jag en kille som sa "Z som i Zlatan". Ja, så har vi fått ett namn på Z och behöver inte ha zebra i bokstaveringen.

Jag har fått en man i Australien på nätet. Det retar mig hur lätt det är. Och att jag inte behöver någon. Har gått med i voolife.com och får meddelanden från alla möjliga mysko män. Som till exempel den här då. I got moved by your pics, påstår han och älskar mig redan. Samma foto som jag har här, mitt vanliga osminkade jag.

Igår hade vi grillpremiär och satt utanför stugan och åt samtidigt som vi tittade på fåren i hagen nedanför. Fint. Och idag slog jag ihjäl årets första mygga. Mindre fint. Ja, och så har jag gått med kjol och bara ben idag. Det är den här årstiden när man kan ha helt schizofren klädsel. Som den omöjliga korta skinnjackan som är snyggast att ha öppen, skinnkängor, kjol och t-shirt.

Kommentarer
Postat av: Maria

Jag brukar också åka på att betala... *morr*

2007-03-29 @ 14:36:44
Postat av: Ylva

Jag tycker att såna som vi som har helt oregelbunden inkomst kan slippa betala tillbaka skatt.

2007-03-29 @ 21:22:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0