Fick trillingar igår

Äntligen fick gammeltackan sina tre lamm. Normalt får de ett eller två men den här tackan brukar få tre eller fyra. Jag har inte sett dem än men jag pratade med dem i telefon igår. Mnääää sa de. Nu väntar vi på att sista tackan också ska lamma så är familjen färdig sedan.

Idag har jag varit hos konstnären Sven Ljungberg och letat efter en bok. Jag sorterade hans böcker för några år sedan så nu är det bara jag som hittar dem... Han är den häftigaste 93-åringen jag vet. Jag frågade hur han mådde och han sa att det var bra förutom att han har ont i benet. Igår klättrade han omkring och beskar ett äppelträd och sedan blev benet blått och buligt.

Jag har en kompis från Varnhem och idag är hon där och tittar på Arninspelning på deras mark. Hoppas att jag också får komma dit och titta någon gång.

Idag kommer gamla skäggagubbarna Dubliners till Jönköping. Hade varit kul att se dem men jag tror att de hellre ska spela på pubar än i konserthallar.

Kommentarer
Postat av: blogg_bohemen

Hoppas att jag också orkar beskära äppelträd vid 93-års ålder. Strongt!

2007-03-20 @ 20:05:38
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Maria

skicka hit gubben! JAG orkar ju inte fixa mina träd...

2007-03-21 @ 00:14:45
Postat av: Ylva

Det skulle förvåna mig mycket om jag klättrar i trän när jag är 93. Fast kvinnorna i min släkt brukar bli gamla. Min gammelmormor skaffade sig en ny pojkvän när hon var över 80 och var lite orolig över vad barnen skulle tycka, hihi.

2007-03-21 @ 17:42:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0