Hard Candy

Igår hamnade jag helt ofrivilligt på ett årsmöte. Jag är med i Bio Kontrast men har inte tänkt att vara någon särskilt aktiv medlem. Som när kåren försökte värva medlemmar i Borås och jag och kompisen hävdade att vi hellre stod framför baren än bakom. Nu blev det så att jag är justerare och rösträknare och det känns inte alltför betungande, fast jag vet inte vad det är för röster jag ska räkna. När mötet var avklarat hade vi filmkväll och det var ju det jag gick dit för. Vi såg Hard Candy som är en utomordentligt otäck film. Den handlar om en fjortonårig tjej som träffar en 32-årig fotograf som har hela huset fullt av nakenbilder på småtjejer. Snabbt märker man att Haley inte är någon vanlig naiv tjej som låter sig utnyttjas hur som helst. När hon binder fast honom för kastrering blir det riktigt läskigt.

Tyvärr krockade filmkvällen med världsberättardagen som firades här med ett annat årsmöte, för Berättarnätet, och efterföljande berättelser på puben Chaplin.


Vi har inte Kanal 5 men jag skulle gärna vilja se deras 100 höjdare. Senast var Ljungbygubben Edwin med. Han påstods vara landets äldsta transa, han började klä sig i kvinnokläder när han var 75 och nu är han 80. Jag har inte sett honom i peruk och smink men väl i andra udda utstyrslar. Kolla reprisen på lördag.

Som en del i kärleksveckan på skolan har Mia Börjesson föreläst om sex. Jag fick lära mig att det inte är så som påstods i sexualundervisningen tills för inte så länge sedan (om inte fortfarande) att den spermie som kommer först släpps in till ägget utan att det är många spermier som slåss för att komma fram och viftar bönfallande på sina svansar och sedan väljer ägget vilken som är lämpligast.

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, tyckte jag kände igen honom i trailern!http://www.kanal5.se/templates/page.aspx?id=18050

2007-03-23 @ 18:26:21
Postat av: Ylva

Jag har fortfarande inte sett programmet men en kompis har spelat in det.

2007-03-26 @ 13:04:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0