Kärleksvecka

Nu har vi kärleksvecka på skolan. Det märker man bland annat på att det sitter hjärtan lite varstans och så är det konserter med esteterna. De ska ha tre olika föreställningar och jag var och lyssnade lite idag. En tjej sjöng en låt som hette Mad World och när killen på piano var med och sjöng var det helt fantastiskt vackert.

Igår skulle jag göra "aioli med sting" från senaste numret av ICA-tidningen Buffé. Det skulle vara en dl majonnäs, ett kryddmått kajennpeppar och två-tre vitlöksklyftor. Jag tog en rejäl klutt (svårt att beräkna i dl när man har en tub) med citronmajonnäs, kajenn och bara en vitlöksklyfta, men det blev ändå väldigt starkt. Fast gott. På Dagens nyheters Namn&nyttsida för ett tag sedan höll de på att leta efter ord med så många vokaler i rad som möjligt men slutade när det började komma in urflippade förslag som Hawaiiaioli...

Igår gick jag hem (nej, jag tog faktiskt bilen för att det var halv storm) till kompisen som utlovat chokladpudding och så åt vi chokladpudding. Försökte titta på Pirates of the caribbean 2 men den var konstig så vi satt mest och tittade i böcker om Dalarna, mitt kära gamla landskap som vi ska turista i i sommar. Har lärt oss om kurbits, kurbiss, buskmusen (inte ett hårigt kvinnligt könsorgan utan en mus med en lian till svans) och Bengts Bengt Bengtsson.

Kommentarer
Postat av: Elon

Kärleksvecka. Tur att jag inte går på den skolan då för jag har en kärlekssvacka... Yttrar det sig inte i en massa okynneshångel och annat otyg bland skoleleverna också då?

2007-03-19 @ 21:38:50
Postat av: blogg_bohemen

Konstigt med oss från Dalarna! Tror att vi är en av de få som känner behov av att turista i vårt gamla hemlandskap. Jag överväger nämligen samma sak!

2007-03-19 @ 21:43:25
URL: http://bohemianrhapsody.blogg.se
Postat av: Ylva

Elon. Jag har inte sett mer hångel än vanligt på skolan. Förra året hade vi en pusshållplats men det var inte så många som vågade gå in där.

Bloggbohemen. Beror nog på var man kommer ifrån hur pass benägen man är att turista i sitt ursprungslandskap. Vi ska på konsert i Dalhalla och då tycker jag att vi ska passa på och titta på trakterna runt Siljan för där är vackert.

2007-03-20 @ 16:52:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0