Kulturkullan

Vecka 12

* Läser: På Y-fronten intet nytt av Peter Eriksson. Underrubrik är eller jakten på den nya mansrollen. Jag har läst krönikor av Peter i tidningen Hennes och brukar gilla hans humoristiska sätt att skriva om skillnader mellan män och kvinnor. När man läser den här boken blir det nästan lite för mycket av det. Jag hade nog tänkt mig något lite mera vetenskapligt och inte bara egna små reflektioner och generaliseringar. Stilen är liknande Richard Fuchs böcker om sjukdomar. Småroligt men bäst i små doser.

* Lyssnar på: Echo Heart med Markus Fagervall. CD från 2006. Jo, jag hänger på Idol-hysterin. Jag förkastar inte musik bara för att den är en produkt, det är väl det mesta man köper? Markus har en bra röst och har spelat i band långt innan han var med på TV. Naturligtvis är skivan snabbt inspelad för att hinna sälja så bra som möjligt med tävlingen i färskt minne, men jag skulle inte kunna höra det om jag inte visste om det.

* Veckans citat:
- Vad säger lammet?
- Minimä!

* Veckans händelse: På fredag och lördag är det den årliga 24-timmarsinnebandytävlingen i Ljungby. Sedan är det innebandyfest och hela huset på Terraza. Det brukar vara fullt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0