Lamm i lägenhet

Så var det dags igen då. Vi är inte så självförsörjande i år, lammen dör för oss. Nu har två av trillingarna dött och den tredje har vi tagit hem i en låda för att kunna flaskmata honom ofta. Han ser helt rolig ut med öron som står åt alla håll och vi kallar honom Floppy. Han kommer nog att klara sig men vi ska ha honom hemma några dagar nu så att han blir stor och stark. Förra året tog vi hem tre lamm i en vecka så då hade de sällskap av varandra. Det märks att Floppy känner sig ensam för han skriker efter mamman.

Igår var vi och firade en kompis som fyllde 30. Hon visste inte om att vi skulle komma så det blev en kul överraskning. Sent på kvällen gick vi på Terraza där det var fest efter 24-timmarsinnebandyn. Där var hur mycket folk som helst. Paddington spelade och det är alltid röjigt. Jag hade kul förutom när en kille frågade om jag var präst och en annan bad mig dra åt helvete. Bådadera helt oförtjänt. Fast nästa gång jag går ut ska jag inte ha polo och kavaj.

Idag har jag varit ute i den årliga jakten på våfflor. Det är våffeldag och jag hittar inga våfflor på hela stan! På ICA hade de inte ens sådana som man kan stoppa i brödrosten så jag köpte tjocka tråkiga mjukvåfflor. Det får duga. Jag älskar våfflor men har inget våffeljärn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0