Mynta och Vila

Förra inlägget var nummer 700. Jag känner mig riktigt produktiv. Jag har hållit på med det här i snart två år och det är fortfarande roligt så det blir ett tag till.

Idag har jag varit på en häftig konsert med Mynta, ett världsmusikband. Det är tre svenskar, en indier, en amerikan och en kuban och jag undrar hur ofta de spelar tillsammans. För tillfället är de ute på turné och visar upp sig nästan varje dag. Indiern som spelade tabla hade ruskigt snabba fingrar. Den vackre kubanske violinisten och trummisen fick mig och väninnan att fundera på om vi skulle hänga på bandet när de skulle gå och äta efteråt men vi valde att inte.

Idag öppnade Vilaaffären i Ljungby och det var såklart tjockt med folk. Jag tycker att sambon skulle bli lite mer imponerad än han blev när jag stolt berättade att jag varit där men inte köpt något. Det var nära att jag köpte en blus men den vita varianten fanns inte i lämplig storlek och den blå kändes inte så vårig.

Idag var det en kille som ville visa sina bastanta vader för mig och jag fick även se hans tatuering som täckte hela sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0