Taggad

Jag har blivit taggad av Bloggbohemen. Nu ska jag berätta sex kontiga saker om mig själv. Det var ju lite svårt eftersom jag nyligen hade fyra sanna och en falsk. Vad ska jag nu avslöja?

1. Efter att i många år ha avskytt pappas musiksmak och hans gubbmixband (kassetter som brorsan spelat in till honom) kan jag ibland upptäcka att jag glatt sjunger med i låtar av The Animals, Creedence och Beatles och tycker att det är bra.

2. Jag har ett välutvecklat luktsinne och tillhörande minne. Jag kan associera schampo med farmors filtårta (hon hällde upp fil och klickade sylten på ett särskilt sätt) och en katt kan lukta ärtor med ketchup.

3. Jag har sökt jobb på tidningen QX innan jag visste att det är en homotidning.

4. Jag har haft sex på Kebnetjåkko, Kebnekajses lilltopp. Var lite orolig att det skulle komma en helikopter men annars var det sällsynt ostört.

5. När jag var i Thailand satt jag i nästan 14 timmar och fick 328 flätor. Det var kul när jag skulle maila det till en kompis och såg att jag skrivit att jag hade 328 flator på huvudet.

6. Jag grät när jag läste Windy ledarhingsten och hans pappa dog. Jag var väl runt tio år och misstänker att jag inte skulle ta det lika hårt nu.

Regler för taggning är: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

Så här är utmaningen till www.morellens.blogg.se, http://lilldjuret.webblogg.se, http://fridaemmapetronella.blogg.se, www.kuffen.blogspot.com, www.saintkildaroad.blogspot.com och www.blogg.aftonbladet.se/7148

Kommentarer
Postat av: Sara

Hej detta var roligt, men passar nog inte riktigt på min blogg där jag försöker vara så hemlig som möjligt. Tack i alla fall.

2007-03-12 @ 11:43:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0